Mikstura na Kandidę i inną grzybicę wewnętrzną.rtf

(8 KB) Pobierz

Mikstura na Kandidę i inną grzybicę wewnętrzną.

 

Witam serdecznie wszystkich forumowiczówwww.bioslone.pl !

Za namową Pana Grzegorza chciałbym nawiązać z Państwem kontakt.

Chciałbym również przedstawić moją miksturę, która powoduje to, że Candida

znika mi z dnia na dzień. Będę wdzięczny o nadesłanie wszelkich uwag na ten

temat. Oto moje poprawione opracowanie na temat mikstury, która skutecznie

zwalcza Candidę:

Mikstura na Kandidę i inną grzybicę wewnętrzną

Chciałbym podzielić się z Państwem moim odkryciem, w każdym razie jak dla mnie

mającym duże znaczenie i udostępnić je wszystkim zainteresowanym.

Teraz już wiem po objawach jakie miałem, że na grzybicę choruję od wczesnej

młodości. Wszystko wskazuje na to, że jest to Candida albicans, a być może

jeszcze i inne grzyby.

Jak się dowiedziałem na tę chorobę choruje bardzo dużo ludzi, przynajmniej Ci

którzy zażywali dużą ilość antybiotyków.

Miałem badanie żywej kropli krwi, które stwierdziło obecność białych nitek

grzyba między krwinkami czerwonymi. Proszę zobaczyć: www.kroplakrwi.pl/www.betula.pl/index.php?name=Sections&req=vie warticle&artid=5&page=1 www.beauty-box.pl/studio/detoxcd.html

poland.calivita.com/?action=Article&parent=news&menu=news &page=200610041515mikroskopowaanalizawww.noni.zdrowe.com.pl/index.php?option=com_c ontent&task=view&id=164&Itemid=132

Niektóre strony są krytyczne. Co Państwo sądzicie na ten temat? Powiem Państwu,

że osobiście widziałem nitki grzyba w mojej krwi i tu nie mam żadnych

wątpliwości. Pewien lekarz, którego osobiście bardzo cenię i którego

zaznajomiłem z tematem, nie wierzy w rzetelność badania kropli krwi i

stwierdzenia na tej podstawie grzybicy u mnie. Twierdzi, że jeśliby było widać

grzyb po mikroskopem, to powinienem mieć posocznicę i wkrótce powinienem

umrzeć. Gdy jesteśmy chorzy, to bakterie i grzyby występują w krwi w małej

koncentracji niemożliwej do stwierdzenia pod mikroskopem (krew jest

antyseptyczna). Trzeba je specjalnie namnożyć, by stwierdzić ich obecność. Ale

może natura dała mi taki układ odpornościowy, że przez tyle lat mogłem

powstrzymywać mojego grzyba mimo dużej jego koncentracji. Swoją drogą były

takie momenty złego samopoczucia, iż myślałem, że umrę. Poza tym czytałem w

Internecie o śmierci, wcale nie takiej rzadkiej, z powodu candidy albicans. Jak

widać powód nie jest błahy, by się nim nie zajmować.

Przez lata stosowałem różne specyfiki by pozbyć się grzybicy. Ostatnio

stosowałem: ketokonazol, olejek z drzewa herbacianego, bakterie jelitowe w

tabletkach, maślankę, rożnego rodzaju mikstury oczyszczające. Nie będę

wszystkich wymieniać. Robiłem sobie również lewatywy na początku co dziennie,

potem co dwa dni, co trzy, a teraz co tydzień. Czytałem wiele stron

internetowych i stosowałem zalecenia umieszczone na tych stronach. Brałem

różnego rodzaju specyfiki przede wszystkim California Fitness. Skutek tych

działań był średni. W końcu wpadłem na bardzo skuteczną recepturę. Candida

znika mi dosłownie w oczach. Chciałbym aby Państwo spróbowali mojej receptury,

zobaczyli jak działa i jeśli uznacie ją za dobrą i wartościową by ją przekazać

innym, to tak uczyńcie. Mam tylko jedną prośbę, nie bierzcie za to pieniędzy.

Niech to będzie na zasadzie biblijnej: "Darmo otrzymaliście, darmo dawajcie".

W mojej recepturze połączyłem zasadniczo dwa znane sposoby:

-działanie naturalnych antybiotyków zawartych w czosnku na grzybicę oraz

- zastępowanie grzyba w jelitach bakteriami mlekowego.

Czosnek ma dobre działanie antygrzybicze. Ma natomiast istotne wady. Skóra

wydziela po spożyciu czosnku bardzo nieprzyjemną woń oraz wiele składników

czosnku nie trawi się w przewodzie pokarmowym (zwłaszcza chorego na grzybicę)

powodując wzdęcia oraz złe samopoczucie. Bakterie kwasu mlekowego są drogie i

trzeba je spożywać w dużej ilości by wyprzeć candidę. Poza tym giną w kwaśnym

soku żołądkowym. Odkryłem dla siebie bardzo tanie źródło bakterii kwasu

mlekowego. To właśnie kapusta kiszona lub kiszone polskie ogórki, również ich

soki (muszą być nie zepsute i mieć dobry smak).

en.wikipedia.org/wiki/Lactobacillus_plantarum

Ja połączyłem czosnek z kiszona kapustą lub kiszonymi ogórkami.

Podobną recepturę zastosował "oszust" z Warszawy biorąc od ludzi mnóstwo

pieniędzy. Sądzę, że musiało to działać skoro działał w tym biznesie przez 7

lat i go nie złapano. Proszę zobaczyć:www.policja.pl/portal/pol/1/4652/

Moja receptura jest jak przypuszczam skuteczniejsza i co najważniejsza bardzo,

bardzo tania! Oto ona:

1. Naczynie miksera elektrycznego dobrze umyć i opłukać.

Do miksera dolać nieco wody z odwróconej osmozy lub nisko mineralizowanej

(dalej tylko taką używać) by woda przykrywała nieco noże miksera. Nie używać

wody mineralnej o dużej zawartości soli mineralnych.

2. Dużą główkę lub dwie małe czosnku obrać do ząbków. Odkroić miejsca chore.

Powinny zostać wyłącznie zdrowe ząbki. Wrzucić ząbki do naczynia miksera.

3. Wrzucić garść kapusty kiszonej, dolać sok jeśli jest, można dodać ogórki

kiszone wraz z sokiem lub razem ogórki z kapustą (kapusta i ogórki winny być

zdrowe i o dobrym smaku).

4. Obrać cytrynę z żółtej skórki (nie trzeba wyciskać soku) i tak obraną

wrzucić do miksera.

5. Dodać 2, 3 duże łyżki stołowe oliwy z oliwek lub innego oleju jadalnego.

6. Dodać wody 3 cm nad całość. Miksować 1 do 2 minuty aż całość się rozdrobni.

Dolewać wody tak by konsystencja była płynna i miksować jeszcze trochę. Nie

przekraczać dla bezpieczeństwa temperatury 31C. Proszę pamiętać, że

temperatura 40C zabija już korzystne dla nas bakterie kwasu mlekowego.

Przechowywać w lodówce w temp 5C.

Chciałem zaznaczyć, że bakterie kwasu mlekowego trawią już czosnek w naczyniu

miksera. To zachodzi już w ciągu paru minut, a później w naszym żołądku i

jelitach. Dzięki temu trawieniu zupełnie znikają nieprzyjemne zapachy czosnku.

Czosnek stabilizuje bakterie tzn. pozwala na rozwój tylko korzystnych dla nas

bakterii kwasu mlekowego, inne nie rozwijają się lub giną. Olej łagodzi ścianki

żołądka i jelit tak, że składniki czosnku przenikają powoli do organizmu i nie

wywołują szczypania i bólu. Cytryna świetnie oczyszcza organizm, a całość moim

zdaniem jest bardzo dobra, lepsza od wszystkiego co do tej pory przyjmowałem.

Taka mikstura jest nawet smaczna. To rodzaj zupy ogórkowej czy kapuśniaku, ale

wytwarzanej w niskiej temperaturze bez gotowania, bardzo zaprawionej

czosnkiem. smile

Stosowanie;

Zacząć od jednej dużej łyżki pól godziny przed każdym posiłkiem. Korzystne jest

stosowanie na czczo. Można dojść do jednej szklanki przed posiłkiem, ale

maksimum 3 szklanki dziennie. Po miksturze nie chce się specjalnie jeść. Jest

ona dzięki olejowi dosyć kaloryczna. Można zrobić sobie po niej mini głodówkę

leczniczą

Mikstura działa bardzo ostro i skutecznie. Jest lepsza od wszystkich i tych

drogich i tych tanich i syntetycznych i ziołowych leków stosowanych przeze

mnie. I kosztuje tyle co skromne jedzenie. U mnie candida dosłownie znika w

oczach. Ciekaw jestem jak będzie u Państwa, jeśli oczywiście zechcecie ją

stosować. Proszę o podzielenie się swoimi opiniami. Proszę o wszelkie sugestie

na temat redakcji tekstu i spraw merytorycznych.

 

http://www.eioba.pl/a/1nyd/grzybica-kandydoza -zwana-rowniez-drozdzyca

 

Zgłoś jeśli naruszono regulamin