Mikstura na Kandidę i inną grzybicę wewnętrzną.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczówwww.bioslone.pl !
Za namową Pana Grzegorza chciałbym nawiązać z Państwem kontakt.
Chciałbym również przedstawić moją miksturę, która powoduje to, że Candida
znika mi z dnia na dzień. Będę wdzięczny o nadesłanie wszelkich uwag na ten
temat. Oto moje poprawione opracowanie na temat mikstury, która skutecznie
zwalcza Candidę:
Mikstura na Kandidę i inną grzybicę wewnętrzną
Chciałbym podzielić się z Państwem moim odkryciem, w każdym razie jak dla mnie
mającym duże znaczenie i udostępnić je wszystkim zainteresowanym.
Teraz już wiem po objawach jakie miałem, że na grzybicę choruję od wczesnej
młodości. Wszystko wskazuje na to, że jest to Candida albicans, a być może
jeszcze i inne grzyby.
Jak się dowiedziałem na tę chorobę choruje bardzo dużo ludzi, przynajmniej Ci
którzy zażywali dużą ilość antybiotyków.
Miałem badanie żywej kropli krwi, które stwierdziło obecność białych nitek
grzyba między krwinkami czerwonymi. Proszę zobaczyć: www.kroplakrwi.pl/www.betula.pl/index.php?name=Sections&req=vie warticle&artid=5&page=1 www.beauty-box.pl/studio/detoxcd.html
poland.calivita.com/?action=Article&parent=news&menu=news &page=200610041515mikroskopowaanalizawww.noni.zdrowe.com.pl/index.php?option=com_c ontent&task=view&id=164&Itemid=132
Niektóre strony są krytyczne. Co Państwo sądzicie na ten temat? Powiem Państwu,
że osobiście widziałem nitki grzyba w mojej krwi i tu nie mam żadnych
wątpliwości. Pewien lekarz, którego osobiście bardzo cenię i którego
zaznajomiłem z tematem, nie wierzy w rzetelność badania kropli krwi i
stwierdzenia na tej podstawie grzybicy u mnie. Twierdzi, że jeśliby było widać
grzyb po mikroskopem, to powinienem mieć posocznicę i wkrótce powinienem
umrzeć. Gdy jesteśmy chorzy, to bakterie i grzyby występują w krwi w małej
koncentracji niemożliwej do stwierdzenia pod mikroskopem (krew jest
antyseptyczna). Trzeba je specjalnie namnożyć, by stwierdzić ich obecność. Ale
może natura dała mi taki układ odpornościowy, że przez tyle lat mogłem
powstrzymywać mojego grzyba mimo dużej jego koncentracji. Swoją drogą były
takie momenty złego samopoczucia, iż myślałem, że umrę. Poza tym czytałem w
Internecie o śmierci, wcale nie takiej rzadkiej, z powodu candidy albicans. Jak
widać powód nie jest błahy, by się nim nie zajmować.
Przez lata stosowałem różne specyfiki by pozbyć się grzybicy. Ostatnio
stosowałem: ketokonazol, olejek z drzewa herbacianego, bakterie jelitowe w
tabletkach, maślankę, rożnego rodzaju mikstury oczyszczające. Nie będę
wszystkich wymieniać. Robiłem sobie również lewatywy na początku co dziennie,
potem co dwa dni, co trzy, a teraz co tydzień. Czytałem wiele stron
internetowych i stosowałem zalecenia umieszczone na tych stronach. Brałem
różnego rodzaju specyfiki przede wszystkim California Fitness. Skutek tych
działań był średni. W końcu wpadłem na bardzo skuteczną recepturę. Candida
znika mi dosłownie w oczach. Chciałbym aby Państwo spróbowali mojej receptury,
zobaczyli jak działa i jeśli uznacie ją za dobrą i wartościową by ją przekazać
innym, to tak uczyńcie. Mam tylko jedną prośbę, nie bierzcie za to pieniędzy.
Niech to będzie na zasadzie biblijnej: "Darmo otrzymaliście, darmo dawajcie".
W mojej recepturze połączyłem zasadniczo dwa znane sposoby:
-działanie naturalnych antybiotyków zawartych w czosnku na grzybicę oraz
- zastępowanie grzyba w jelitach bakteriami mlekowego.
Czosnek ma dobre działanie antygrzybicze. Ma natomiast istotne wady. Skóra
wydziela po spożyciu czosnku bardzo nieprzyjemną woń oraz wiele składników
czosnku nie trawi się w przewodzie pokarmowym (zwłaszcza chorego na grzybicę)
powodując wzdęcia oraz złe samopoczucie. Bakterie kwasu mlekowego są drogie i
trzeba je spożywać w dużej ilości by wyprzeć candidę. Poza tym giną w kwaśnym
soku żołądkowym. Odkryłem dla siebie bardzo tanie źródło bakterii kwasu
mlekowego. To właśnie kapusta kiszona lub kiszone polskie ogórki, również ich
soki (muszą być nie zepsute i mieć dobry smak).
en.wikipedia.org/wiki/Lactobacillus_plantarum
Ja połączyłem czosnek z kiszona kapustą lub kiszonymi ogórkami.
Podobną recepturę zastosował "oszust" z Warszawy biorąc od ludzi mnóstwo
pieniędzy. Sądzę, że musiało to działać skoro działał w tym biznesie przez 7
lat i go nie złapano. Proszę zobaczyć:www.policja.pl/portal/pol/1/4652/
Moja receptura jest jak przypuszczam skuteczniejsza i co najważniejsza bardzo,
bardzo tania! Oto ona:
1. Naczynie miksera elektrycznego dobrze umyć i opłukać.
Do miksera dolać nieco wody z odwróconej osmozy lub nisko mineralizowanej
(dalej tylko taką używać) by woda przykrywała nieco noże miksera. Nie używać
wody mineralnej o dużej zawartości soli mineralnych.
2. Dużą główkę lub dwie małe czosnku obrać do ząbków. Odkroić miejsca chore.
Powinny zostać wyłącznie zdrowe ząbki. Wrzucić ząbki do naczynia miksera.
3. Wrzucić garść kapusty kiszonej, dolać sok jeśli jest, można dodać ogórki
kiszone wraz z sokiem lub razem ogórki z kapustą (kapusta i ogórki winny być
zdrowe i o dobrym smaku).
4. Obrać cytrynę z żółtej skórki (nie trzeba wyciskać soku) i tak obraną
wrzucić do miksera.
5. Dodać 2, 3 duże łyżki stołowe oliwy z oliwek lub innego oleju jadalnego.
6. Dodać wody 3 cm nad całość. Miksować 1 do 2 minuty aż całość się rozdrobni.
Dolewać wody tak by konsystencja była płynna i miksować jeszcze trochę. Nie
przekraczać dla bezpieczeństwa temperatury 31C. Proszę pamiętać, że
temperatura 40C zabija już korzystne dla nas bakterie kwasu mlekowego.
Przechowywać w lodówce w temp 5C.
Chciałem zaznaczyć, że bakterie kwasu mlekowego trawią już czosnek w naczyniu
miksera. To zachodzi już w ciągu paru minut, a później w naszym żołądku i
jelitach. Dzięki temu trawieniu zupełnie znikają nieprzyjemne zapachy czosnku.
Czosnek stabilizuje bakterie tzn. pozwala na rozwój tylko korzystnych dla nas
bakterii kwasu mlekowego, inne nie rozwijają się lub giną. Olej łagodzi ścianki
żołądka i jelit tak, że składniki czosnku przenikają powoli do organizmu i nie
wywołują szczypania i bólu. Cytryna świetnie oczyszcza organizm, a całość moim
zdaniem jest bardzo dobra, lepsza od wszystkiego co do tej pory przyjmowałem.
Taka mikstura jest nawet smaczna. To rodzaj zupy ogórkowej czy kapuśniaku, ale
wytwarzanej w niskiej temperaturze bez gotowania, bardzo zaprawionej
czosnkiem. smile
Stosowanie;
Zacząć od jednej dużej łyżki pól godziny przed każdym posiłkiem. Korzystne jest
stosowanie na czczo. Można dojść do jednej szklanki przed posiłkiem, ale
maksimum 3 szklanki dziennie. Po miksturze nie chce się specjalnie jeść. Jest
ona dzięki olejowi dosyć kaloryczna. Można zrobić sobie po niej mini głodówkę
leczniczą
Mikstura działa bardzo ostro i skutecznie. Jest lepsza od wszystkich i tych
drogich i tych tanich i syntetycznych i ziołowych leków stosowanych przeze
mnie. I kosztuje tyle co skromne jedzenie. U mnie candida dosłownie znika w
oczach. Ciekaw jestem jak będzie u Państwa, jeśli oczywiście zechcecie ją
stosować. Proszę o podzielenie się swoimi opiniami. Proszę o wszelkie sugestie
na temat redakcji tekstu i spraw merytorycznych.
http://www.eioba.pl/a/1nyd/grzybica-kandydoza -zwana-rowniez-drozdzyca
MandolinkaBramborowa