Zakład Podstaw Żywienia Człowieka.pdf
(
2340 KB
)
Pobierz
Historia Zakładu Podstaw
Żywienia Człowieka
Na kierownika Zakładu
powołano
dr hab. n. med.
Elżbietę Kucharską.
Zakład Podstaw Żywienia Człowieka powstał w grudniu
2000 r. w odpowiedzi na potrzebę zapewnienia
właściwego poziomu realizacji nowych zadań
dydaktycznych i badawczych powstałych w wyniku
rozszerzenia dotychczasowego profilu Wydziału, który
z Wydziału Rybactwa i Technologii Żywności
przekształcił się w Wydział Nauk o Żywności
i Rybactwa.
Pracownikiem Zakładu
w tym czasie była także
dr inż. Teresa Seidler.
Uruchomienie Studium Doktoranckiego na
Wydziale dało możliwość pozyskania
doktorantów, którzy po wypromowaniu zasilili
stan osobowy Zakładu.
Plik z chomika:
akowalik
Inne pliki z tego folderu:
Kronika NKBP cd.pdf
(72023 KB)
Książka jubileuszowa.pdf
(28368 KB)
Album wspomnień...nie tylko fotograficzny.pdf
(27211 KB)
Kronika NKBP.pdf
(19126 KB)
Centrum Bioimmobilizacji i Innowacyjnych Materiałów Opakowaniowych.pdf
(2520 KB)
Inne foldery tego chomika:
Filatelistyka
Natura 2000
Nauka ściągi
Praca magisterska
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin