Plan higieny dla gastronomii cz.2.pdf
(
1736 KB
)
Pobierz
Gastronomia
plan higieny (M)
Produkt
MERIDA LUXIN
Dozowanie(%)
10 ml/0,5 l wody (2%)
Procedura
Częstotliwość
Bieżące, ręczne mycie
powierzchni ponad
podłogowych.
Okresowe usuwanie osadów
wapiennych np. w
zmywarkach
Bieżące, mycie podłóg.
Usuwanie mocnych
zabrudzeń. Pranie mopów.
MERIDA SUPER SANITIN
MERIDA FATEX
MERIDA DESINFECTIN
LUX ANTYBAKTERYJNY
MERIDA GRILLIN
MERIDA VITRINEX
50 ml/1 l wody (5%)
20 ml/5 l wody (0,4%)
10 ml/1 l wody (1%)
Wymagane
spłukanie
preparatu
Dezynfekcja powierzchni.
2 ml/5 l wody
Bieżące, ręczne mycie
naczyń.
Okresowe czyszczenie
pieców i piekarników.
Okresowe mycie szyb.
250 ml/1 l wody (25%)
100 ml/8 l wody (1,25%)
Plik z chomika:
Rafi77
Inne pliki z tego folderu:
Dezynfeklcja powierzchni w środowisku szpitalnym(2).pdf
(1397 KB)
Dezynfeklcja powierzchni w środowisku szpitalnym(1).pdf
(1397 KB)
Dezynfeklcja powierzchni w środowisku szpitalnym.pdf
(1397 KB)
A.Ziolko dezynfektariusz.pdf
(3135 KB)
Nowe wyzwania dla procesów mycia i dezynfekcji wyrobów medycznych.pdf
(3071 KB)
Inne foldery tego chomika:
Aktualności z zakresu dezynfekcji
Dezynfekcja - rodzaje baz, środków
Fryzjerstwo i kosmetyka
Klimatyzacja i wentylacja
Koszty dezynfekcji, sterylizacji
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin